torstai 17. toukokuuta 2018

Paketti sekaisin..

Hieman ikävämpi päivitys, lähinnä itselle kirjoitettu.. Ilmeisesti on aina tuo 3 kuukautta, minkä talous pysyy kasassa, kunnes taas romahtaa. Auton osto oli virhe, siihen täytyy laittaa jäätävä summa lisää rahaa (velkaa). Takapihan kunnostus syö myös osansa, mutta sekin on pakko tehdä. Koiria ei voi pitää edes pihalla, koska nurmikkoa ei ole. Tai voi, mutta sitten koko asunto on mutaisten tassunjälkien peitossa. Ja koska mikään ei ole kylliksi, niin myös toinen koira sairastui jälleen. Sairastuin myös itse, eli kesäkuun tili tulee olemaan huonompi kuin laskin. Ja kotona olo sotkee myös toukokuun budjettia.

Viime kuulla sain vielä hieman isomman lyhennyksen Resurs Bankkiin, mutta luulen että tää kuu joutuu meneen minimillä senkin. Budjetti toukokuulle on, mutta en edes tiedä tilannetta, eikä voimat riitä sitä laskea up-to-date. Taistelen myös pelihimoa vastaan..

Pelaaminen korreloituu mieleen joka kerta kun elämä heittää kapuloita rattaisiin. Kun muu elämä on sekaisin, niin tahtoo vain paeta hetkeksi virtuaalimaailmaan. Pelaamisen perusjuttuja on juuri tuo kun "hälläväliä" fiilis hyökkää, kaikki menee kiville ja on epävarma tilanne rahallisesti, tietää ettei ne kuitenkaan riitä, niin tekee mieli antaa mennä loputkin. Tärkeintä olisi nyt pitää päänsä ja alkaa setvimään asioita yksi kerrallaan, jottei tuo pelilakko kaadu. Tästä vielä selviäisin kyllä, mutta mikäli lähden häviämään rahani, niin sitten mennäänkin jo syvälle suohon..

8 kommenttia:

 1. Harmi kuulla, että auto on syönyt lisää rahaa ja muutenkaan ei ole mennyt ihan putkeen. Tilanne ei kuitenkaan ole taatusti katastrofaalinen ja tärkeintä on juuri se, että pysyt erossa peleistä. Näitä suvantovaiheita tulee itse kullekin ja niistä yli pääseminen on tärkeää. Ei kannata heittää kaikkea sitä työmäärää romukoppaan mitä olet saanut jo tosi lyhyessä ajassa aikaiseksi!

  Jos tulevina kuukausina pystyt hoitamaan veloista vain minimit, niin so what. Velat kuitenkin pienenevät silläkin ja vaikeiden kuukausien jälkeen tulee taas aika, kun voi lyhentää extraa.

  Nyt takapiha kuntoon, koira kuntoon ja omistaja kuntoon! Kyllä asiat järjestyy, kunhan ei sorru tekemään ihan hölmöjä ratkaisuja epätoivon puuskassa. Tsemppiä ihan hirveästi ja yritä kirjoitella blogiin kuulumisia, se varmasti osaltaan auttaa pitämään tavoitteen mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuhlari todella kannustavasta tekstistä <3 Elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista, mutta nyt mieli on jo pirteämpi kuin mitä aamulla oli. Ja oon jo takapihan kimpussakin, se on nyt näistä tehtävistä prioriteetti nro 1. Kiitos <3

   Poista
 2. Tsemppiä! Koukuta itsesi peleihin, jotka eivät vaadi oikeaa rahaa jos tuntuu siltä, että haluat hetkeksi virtuaalimaailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä Anni <3 Mä en voi koskea niihinkään, koska oon peliaddikti, ja vaikkei nuo ilmaispelit vie rahaa, niin ne vie sitten mun ajan, siis kaiken ajan, kokeiltu on ;) Mutta sain taas virtaa jatkaa näitä hommia! Kiitos!

   Poista
  2. Aah, no sitten vedän kommenttini takaisin. ÄLÄ KOSKE MIHINKÄÄN PELIIN!!! :-)

   Poista
 3. Tsemppiä hulluna! <3 Nyt peleistä erossa ja muut ratkaisut kehiin.

  Mulla kanssa se mun uusi hieno auto tilttas ja joudun kesän aikana ostamaan oikeasti kunnon auton aika rankalla ratkaisulla joka hidastaa ulosoton maksua. Mutta siitä lisää kun kerkeän blogia päivitellä.

  Nyt vain paranemista sulle ja koiralle. Pysy lujana, pelipiru on sinnikäs paskiainen mutta älä anna sen syödä sun mielenterveyttä ja viimosiakin rahoja. Hyvä kuulla että mieli on jo parempi.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä täältäkin!

  Nyt on hyvä ottaa sellanen hengähdys ja askel taaksepäin.
  Siis vaikka asiat kaatuu päälle ja kaikki yhtäaikaa, niin mitään kamalaa ei ole silti tapahtunut - vaikka se omassa mielessä tuntuukin kaaokselta.

  Asioille kannattaa antaa muutama päivä aikaa hautua mielessä tekemättä mitään ja katsoa sitten mikä oikeasti on pakollista ja mikä ei ja miten asiat voisi hoitaa luovemmin.

  Kyllä sinä saat tämän tilanteen selviämään. Tsemppiä!

  p.s. autot on yksiä perkeleitä. Ostin halvan auton (ranskalainen) reilu vuosi sitten 3000eurolla ja olen tässä vuoden aikana laittanut sen korjauksiin noin 2000e. Kyllä ärsyttää. Ja nyt alkoi taas joku ulina ja vinkuna kuulua autosta.
  Eilen illalla selasin nettiautoa ja katselin, josko löytyisi joku 300 000 km ajettu tojota, jossa olisi ensimmäinen kierros kuluvia osia jo vaihdettu.

  VastaaPoista